Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2014 12:07 - за Баракова или КОЙ пак излъга балъците
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 5304 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 22.10.2014 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Три дни се вихрят коментарите за  предаването на Диана Н,  относно депутатката Баракова. Те, унас, нещата траят горе-долу толкова.

Не гледам Диана Н(въпрос на душевна хигиена), но прочетох интервюто, в което  се преразказваше предаването. Честно казано, направо съм омерзен от поредния публичен линч на набедената журналистка.   Омерзен съм и от 99 процента от коментарите, включително  и такива от умни и интелигентни хора.Няколко забележки. Късата памет на публиката е основен нейн проблем-политически и, нравствен и не само.  Първо: Бг парламент е бил и ще продължава да бъде пълен с подобни депутати. Забравихте ли десетките каки от НДСВ, едва говорещите бг от ДПС„ Калинка-та Атака, редовен гост на Господарите на ефира, и редица други.

Интервюираната имаше преди тази изява няколко други, които просто я маркираха като жертва и хиената не я пропусна. В едночасовия формат на предаването, сам, с един недоброжелателен журналист, всеки от 240 те депутати може да бъде изкаран глупак, да не кажа, че и болшинството от хората извън него.

Не,че е лошо да покажеш какви хора стават депутати. Макар,че нито е нещо ново, нито не сме го знаели от по-рано..В случая за обществото бяха важни КАК такава персона е станала депутат, КОЙ я е предложил, КЪДЕ има нещо сбъркано в системата, за да няма други такива. А за публиката-нали правите  разлика-са важни КОЛКО е проста тази кака, КАК яко се излага, КАК се гърчи, как се мята и пр

Изобщо, ние, българете, сме царе на двудневните бунтове и тридневните овъргалвания на някой в катрана, хеле ако е известен.. А Диана Н-тя, просто е кралицата на тези работи.  Като професионалист счетоводителката ДН е толкова журналист, колкото и учителката-политик. Тя не зададе нито един въпрос на депутатката за нейното виждане за политиката, за обществения ред и устройство. Нито пък как е попаднала в ББЦ, защо се е записала, кой я е сложилв листата и т.н Става ясно, че задачата й е била друга. Целтта е да се унижи питания, да се смаже и хвърли на публиката за сеир. Справка-интервюто на ДН с еколога П Цветков по БТВ, предизвикало двудневен бунт във фейса срещу нея. Ето няколко реплики, позабравени, види се: "Можете да се изкажете, когато ви позволя, защoти все пак това е диалог", "Дата и час, питам?", "Аз съм домакинът тук и аз ще подавам началото и края на всеки въпрос", "В момента се държите като абсолютен хулиган", "Не си мислете, че сте много оригинален", "Говорите абсолютни глупости". 

Но  я да видим от кои партии са предимно и от кои са били депутатите, прочули се с интелект-НДСВ„ДПС„ Атака, ББЦ-все партии на КОЙ. Излиза, че на няКОЙ му трябват депутати с акъл, колкото да натискат копче и примери в тези практики, наречени вътрепартийна дисциолина-бол, че даже са показани в" Столичани в повече". Четвърто и най-важно. Медиите на КОЙ и елементи от тях надушват жертва. и я хващат за врата. И сега внимание-тук се разделяме на публика и общество. Публиката е задоволена, гледа жертвата как се мята, всички викат у-у-у. ей ги кви ни управляват,затва сме на тоз хал, ей ги кви лапат големите кифтета, ей в кви е властта, ей тез правят демокрацията и пр

Тъпа била, депутатката. Добре било, че освободила образованието от присъствието си. Че как щяла да учи децата, да ги възпитава, с този  си оскъден багажец на тризначка. Ами да се бяхте сетили овреме, когато учителите стачкуваха за заплати, да ги бяхте подкрепили, вместо сега да ревете: такива  ли са  учителите. Ами да ви питам-откога се влиза с тройки в педагогическите профили на университетите? Кой дава на нашите уюители смеяни заплати, „Кой“ разтури седянката? КОй-то ни управлява последно ли? А вие стачкувахте ли срещу него? 

. Обществото чака отговори за системата, за КОЙ,  а ТОЙ му предлага  сеир и козел.

 Чака да рабере КОЙ прави списъците, КАК, влизат в тях такива хора, КАКва е системната грешка. Чака няКОЙ да стигне до КОЙ-защото ТОЙ ги избира, прави списъците, подрежда хората, плаща на публиката. Чака, но няма КОЙ да пита, щото синца зяпаме линча, а после демокрацията ни е виновна. Имаме избрана жертва, имаме набелязан „козел ошущения“, вместо да се запитаме защо става така  и кой е виновен, какви изводи следват и как да променим правилата., ние с кеф приемаме вместо отговори на тези въпроси да демонизираме някой. Така ни преметнаха  и с Пеевски. Нас все ни премятат с политически, медийни и всякакви кенлийта. И после-кой бил тъп?


Тагове:   интервю,


Гласувай:
4



1. injir - Кой влиза в политиката днес? Само ...
23.10.2014 00:01
Кой влиза в политиката днес? Само които с а разбрали, че има изгода в нея. Останалите искат да изкарват парите си почтено със знанията и уменията си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4945605
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031