Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2014 12:44 - Новият шеф на АЕЦ-а по БНР: "От една страна ето как ще ви крадем ..."
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1653 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.09.2014 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди два дни (21/09/2014г.) обявеният, но все още не всъпил в длъжност нов-стар директор на АЕЦ "Козлодуй" Димитър Ангелов бил дал интервю за БНР, а аз едва сега да му се "насладя" и да разбера програмните му намерения за безкомпромисно продължаване на грабежа, докато ... издържите.

image

Сигурно се чудите, защо изречението в заглавието е недовършено? Защото такава е конструкцията на изказа на Ангелов - "от една страна" обявява направленията по които ще ви ... скъса джобовете, но от друга страна не смее да каже, че става въпрос именно за вашите джобове!!! Не вярвате? Убедете се сами от интервюто му по БНР, от преди два дни, озаглавено:

Д. Ангелов: Очаквам до края на месеца да подпишем договора за 5-и и 6-и блок на АЕЦ "Козлодуй"

image

Нека тогава ние се постараем да видим, какво стои  ... от другата стара?

Кой ще ви ги плаща тези постоянни инвестиции? Ти от джоба ли ще си ги даваш или ще ги вземеш от заплатите на персонала, или ... от на?

Кой, къде и как определя, коя АЕЦ по-най-по-добра в света? Кажи бе, другарю Ангелов!

А бъдещето на любимата ти АЕЦ, как се съотнася към бъдещето на хората от които ще вземаш парите, за да го удължаваш и удължаваш, до без край?

Какво означава "прекрасна ремонтна програма"??? Тоя в кой свят живее??? А "балансирана" разбираме, какво означава. Това означава всички "политически" пионки да бъдат добре нахранени и облечени, така че и в бъдеще да продължават да "не забелязват", че от АЕЦ-а се точат едни милиарди. Както това се случва от десетилетия.

Ангелов, магаре краставо, в коя страна и в коя АЕЦ, каквато и да е ремонтна програма "обезпечава безопасни режими на работа на блоковете"??? Дай поне един такъв пример!

Не е чудно, че в страната на организираната престъпност "националните приоритети" се определят от подлогите на групировките, а не от народа.

image

Извадката от последния финансов отчет показав, че задълженията на АЕЦ-а към кредиторите и, по предното удължаване (което би следвало да осигури безпроблемна работа на действащите блокове 5 и 6 до 242-ра и 2046-та години, съответно) възлиза на повече от 280 милиона лева и ще се изплаща до 20121-ва година. Сега Ангелов, както и предшественика му Генов, както и предшественика му Валентин Николов и т.н., искат да ни "наградят" с нови 1 милиард и 200 милиона лева, без лихвите, за поколения напред!!!!

Казано на кратко, есенцията от програмната визия на новия-стар шеф на АЕЦ-а и неговите кукловоди е ... от друга старана дупе да ви яко!

В самото си интервю той въобще не използва израза "от друга страна", което, ако бъде преведено на математически език означава липса на баланс, т.е. липса на равенство, т.е. то е неравенство. Познайте в чия полза?

Още за доказаните качества на този "герой":

Как новия шеф на АЕЦ-а приема "свежо" ядрено гориво?

Може би е важно да уточня, че познавам лицето Димитър Ангелов, както и той мен, от месец май 1991-ва година, когато постъпих на работа в АЕЦ-а, в ръководеното от него (тогава) Оперативно звено (ОЗ) - сектора/структурана, обхващаща висшия оперативен персонал на блокове 5 и 6.

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835149
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031